Forum Banzaj.pl » Muzyka, koncerty » Wasza ulubiona muzyka

Wasza ulubiona muzyka

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
draco

Post 2019-10-02, 08:49  //  Wasza ulubiona muzyka Odpowiedz z cytatem
Jaka jest Wasza ulubiona muzyka?

Czego słuchacie?

A moze gracie na jakichś instrumentach muzycznych?
Reklamy
fleszyn

Post 2019-10-03, 06:26  //  Wasza ulubiona muzyka Odpowiedz z cytatem
Słucham szant, poezji spiewanej, bluesa, raegge, pop-u, i poza tym mnóstwa rzeczy które akurat mi podejda.... trafia w gust...
Ostatnio np. wróciłem do Jacka Wójcickiego, Georga Brassensa... i jazzujących wariacji nt. Bolera m. Ravela....

Z instrumentów polecam perkusje akustyczne - sam obecnie gram na takiej. Dość późno zaczynałem nauke ale wychodzi mi obecnie calkiem dobrze. Przynajmniej tak oceniaja to osoby, które słuchały jak gram.
ewelina546

Post 2023-01-26, 19:46  //  Wasza ulubiona muzyka Odpowiedz z cytatem
A polski hip hop? Lubicie? Jeśli tak to zostawiam namiar na fajne płyty Miszela no face no case. Tu https://queshop.pl/no-face-no-case do kupienia. To artysta, który znany jest wśród wielbicieli tego gatunku. Fajne teksty, ciekawe brzmienie. Warto posłuchać, a może akurat się spodoba.
sylwia4012

Post 2024-07-19, 15:00  //  Wasza ulubiona muzyka Odpowiedz z cytatem
Przyznam szczerze, że ja akurat lubię młode gwiazdy, które pojawiają się na rynku muzycznym, ponieważ wnoszą wiele fajnych utworów oraz świeżość od świata muzyki. Często słucham piosenek Oskara Cymsa. Jeśli jeszcze go nie znacie, to koniecznie zerknijcie na stronę https://kobiecylook.pl/oskar-cyms-wiek-dziewczyna/ . Tam przeczytacie o nim nieco więcej.
Forum Banzaj.pl » Muzyka, koncerty »  Wasza ulubiona muzyka
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Aviar R67 - rzut okiem na prototyp

Recepcja

Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!