Witam. Szukam informacji na temat protez zębowych robionych wysyłkowo. Miał ktoś do czynienia z czymś takim? Proszę o opinie.
Reklamy
Rafal
2012-10-02, 16:58 // Proteza zębowa wysyłkowo.
Super pomysl. Tak wlasnie kupuje elektronike. Najpierw w sklepie ogladam z kazdej strony a potem kupuje taniej. Rozumiem, ze wybierasz sobie proteze w Media Markt a potem zamawiasz wysylkowo. A tak serio to ciuchy trudno zamawiac online a ty chcesz proteze. Karkolomny pomysl pod kazdym wzgledem.
MysterMaster
2012-10-02, 17:47 // Proteza zębowa wysyłkowo.
Chodzi mi raczej o opinię ludzi którzy skorzystali z takiej usługi. Przykład z ciuchami jest raczej nie trafiony. Jeśli dobremu krawcowi prześlesz swoje wymiary to zaręczam Ci że wykonana odzież będzie znacznie lepiej leżeć na tobie niż masówka sprzedawana w sklepach. Namierzyłem w Polsce trzy takie firmy. Robią to w ten sposób, że wysyłają coś tam i klient używając tego przesyła im formy swoich szczęk. Skoro mają formy, to nie widzę problemu, żeby zrobić dobrze dopasowaną protezę. Szukam możliwości wykonania protezy wysyłkowo z określonych. ważnych powodów o których nie chce mi się pisać. Prosiłbym w miarę możliwości o ocenę jakości tych firm, kogoś kto zrobił i może się wypowiedzieć, czy warto i która jest lepsza i tańsza.
Rafal
2012-10-02, 18:56 // Proteza zębowa wysyłkowo.
Oczywiscie, ze jest jest chybiony bo ciuchy maja duza wieksza tolerancje, niz proteza co ogarnie nawet srednio inteligenty czlowiek. Powszechnie jest takze wiadomo, ze robiac stacjonarnie protezy niemal zawsze sa poprawki itp itd. Przy robieniu wysylkowym jest ich pewnie jeszcze wiecej. Ogolnie caly ten pomysl jest kompletnie chybiony i trzeba miec mase szczescia i cierpliwosci zeby zostal zakonczony sukcesem. Poza tym moze lepiej zapytaj o opinie na jakims forum seniorow.
Cionek
2012-10-08, 13:04 // Proteza zębowa wysyłkowo.
Wow zamawiać protezę przez internet o czyms takim jeszcze nie słyszalem
kus_kus
2012-10-29, 11:05 // Proteza zębowa wysyłkowo.
też nie słyszałam o czymś takim, jak proteza zębowa przez Internet. Wiem, że świat idzie do przodu, że wiele rzeczy można załatwić siedząc przed komputerem, ale w przypadku takich usług na pewno bym się nie nie odważyła. Lepiej w takim przypadku iść do dobrego protetyka, jak doktor Urszula Kuczyńska i mieć pewność, że wszystko będzie dokładnie i skrupulatnie zrobione. No jakoś nie przekonuje proteza zębowa wysyłkowo.
MysterMaster
2012-12-04, 17:07 // Proteza zębowa wysyłkowo.
Jeśli ktoś będzie borykał się z podobnym problemem to niech da znać, to podam dokładne namiary na tę firmę. Pozdrawiam.