Forum Banzaj.pl » Zdrowie, fitness, kulturystyka » Komentarze do: Zdrowe i naturalne środki przeciwbólowe

Komentarze do: Zdrowe i naturalne środki przeciwbólowe

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Banzaj

Post 2013-04-03, 20:43  //  Komentarze do: Zdrowe i naturalne środki przeciwbólowe Odpowiedz z cytatem
Komentowany artykuł: Zdrowe i naturalne środki przeciwbólowe
Reklamy
Fliper

Post 2013-04-03, 20:43  //  Komentarze do: Zdrowe i naturalne środki przeciwbólowe Odpowiedz z cytatem
Tak a propos leków przeciwbólowych - widzieliście już ostatnią aferę z lekami z diklofenakiem? Polecam obejrzeć filmiki na YT. Tym bardziej, że u nas te wszystkie Voltareny i inne się masowo przepisuje zamiast bezpieczniejszych np. na naproksenie.
tanja Gość

Post 2017-01-27, 13:13  //  Komentarze do: Zdrowe i naturalne środki przeciwbólowe Odpowiedz z cytatem
Przy słabym bólu naturalne środki może się sprawdzają, ale jak zaczyna coś bardzo boleć, to jednak trzeba wziąć konkretny lek. Ja się najczęściej ratuję pyralginą rozpuszczalną sprint, która działa szybko i skutecznie, ale nie obciąża niepotrzebnie żołądka
draco

Post 2017-03-21, 09:03  //  Komentarze do: Zdrowe i naturalne środki przeciwbólowe Odpowiedz z cytatem
Również jestem zdania,że lepiej jest stosować się do tych naturalnych srodków przeciwbólowych. Polecam poczytać sobie o poszczególnych ziołach. W aptece DOZ jest spora encyklopedia tych ziół:
https://www.doz.pl/ziola

Możecie dowiedzieć się jakie zioła na co wpływają.

Leki przeciwbólowe warto jest brać jedynie w wybranych sytuacjach. Można się łątwo uzależnić.
Forum Banzaj.pl » Zdrowie, fitness, kulturystyka »  Komentarze do: Zdrowe i naturalne środki przeciwbólowe
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Aviar R67 - rzut okiem na prototyp

Recepcja

Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!