Forum Banzaj.pl » Zdrowie, fitness, kulturystyka » Czy ktoś ma łuszczycę skóry głowy?

Czy ktoś ma łuszczycę skóry głowy?

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
draco

Post 2024-10-28, 14:33  //  Czy ktoś ma łuszczycę skóry głowy? Odpowiedz z cytatem
Szukam porad jak sobie radzić z tą dolegliwością. Mam wrażenie, ze teraz jesiewnią i zimą jest najgorzej.
Reklamy
error

Post 2024-10-29, 09:36  //  Czy ktoś ma łuszczycę skóry głowy? Odpowiedz z cytatem
Moja łuszczyca skóry głowy nasila się zimą, więc wtedy szczególnie dbam o pielęgnację. Przede wszystkim stosuję delikatne, bezzapachowe szampony i unikam kosmetyków, które zawierają alkohol: https://www.drogeriaolmed.pl/blog/artykul/luszczya-skory-glowy-jak-sobie-z-nia-radzic,1605006784.html Raz w tygodniu robię kurację z olejku rycynowego – działa to u mnie najlepiej na nawilżenie i łagodzi swędzenie. Staram się też trzymać zdrowej diety, bogatej w witaminy A i D, które podobno mają wpływ na stan skóry. Wiadomo, że łuszczyca to wyzwanie, ale z odpowiednią rutyną można to kontrolować.
Forum Banzaj.pl » Zdrowie, fitness, kulturystyka »  Czy ktoś ma łuszczycę skóry głowy?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do:  
Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Aviar R67 - rzut okiem na prototyp

Recepcja

Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Brak konta? Zarejestruj się!