2014-08-25, 18:25 // ćwiczenia nie obciążające stawu skokowego
Chłopaki mam do Was prośbę o poradę, czy znacie jakieś ćwiczenia nie obciążające stawu skokowego?Ostatnio podczas wspólnego biegania mój facet coś zrobił sobie ze stawem skokowym,nie wiem czy czasem nie zerwał jakiegoś ściegna czy nie nadwyrężył jakieś struktury w tej okolicy...nie wiem nie znam się.Jesteśmy w trakcie misji odchudzenia go i na razie dobrze nam idzie ale boimy się,że jak przestanie jakkolwiek się ruszać do szybko powróci do swojej wagi.Chcieliśmy się zapisać do ortopedy w publicznej poradni ale kolejki są masakryczne:// Może przy okazji polecicie nam tez jakiegoś ortopedę dobrego i niezbyt drogiego z Łodzi? Koleżanka polecała nam dr Drobniewskiego z tej przychodni ...może wiecie ile może kosztować wizyta w takiej prywatnej przychodni w Łodzi? Będziemy wdzięczni za odpowiedzi na te dwa pytania:)
Reklamy
Strongman
2015-04-14, 13:07 // ćwiczenia nie obciążające stawu skokowego
Przy takich ćwiczeniach myslę że dbrze zabezpieczyć stopy jakimiś lepszymi butam bo jak przesadzić to bedziesz miał niezłą kontuzję. Typowe buty dobiegania jak New Balance powinny najlepiej zamortyzować duże obciązenia